Onderhoud & Renovatie & Aanleg 

Aandacht - Kwaliteit - Beleving - Duurzaamheid

Onderhoud

Onderhoud is voor ons: het begeleiden van het proces van de natuur. Begeleiden in de periode ven groei en bloei, en begeleiden tot “rust in de winter”.
Iedere tuin vraagt onderhoud. Tenslotte is uw tuin het visitekaartje van uw huis. Misschien heeft u zelf groene vingers en wilt u alleen af en toe wat snoeiwerk gedaan hebben, of besteedt u het liefst al het onderhoudswerk uit?  Heeft u professionele en praktische hulp nodig, groot of klein onderhoud, wij kunnen het voor u verzorgen. Wij kunnen voor u snoeien en bemesten, beplanting en gazons verzorgen, voor- en/of najaarsonderhoud plegen, uw tuin winterklaar maken, hagen knippen, enz. We leveren onderhoudswerk op maat.

Voor uw tuin of de buitenruimte van uw bedrijf kunt u een onderhoudscontract op jaarbasis afsluiten. De frequentie en inhoud van het onderhoud wordt in overleg met u bepaald. Wij komen alleen langs wanneer u dit wilt. Alles gaat op afspraak, zodat u controle houdt over uw eigen tuin.

Afspraken

U kunt ons per keer bellen als u ons nodig heeft. Het is ook mogelijk om af te spreken dat we een paar keer per jaar werkzaamheden komen uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen en omstandigheden kan dat van één keer tot vijf keer per jaar, of zelfs volledig onderhoud, waarbij u zelf nergens meer aan hoeft te denken. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract met betalingen per kwartaal af te sluiten.


 Created by Gonnie, Ruth & Dennis